top of page
preview_1303_0151.jpeg

Veelgestelde vragen

 • Van hoelaat tot hoelaat kunnen wij Haspengouw ontdekken?
  Onze E-bikes kunnen afgehaald worden vanaf 9u en teruggebracht worden tot 21u. Op zondag en maandag kan je vertrekken tussen 9u en 11u en terugbrengen vanaf 16u tot 21u.
 • Wat bij regenweer?
  Het weer hebben we helaas niet in de hand, maar wij denken graag met je mee.
 • Wij zijn met een groep waarvan sommige een E-bike zelf hebben, kan dit?
  Ja, je reserveert enkel de E-bikes voor de personen die er één willen huren. Plannen jullie een route met uitstap? Geen enkel probleem geef bij de reservatie ook het exact aantal personen door voor de uitstap of activiteit.
 • Hoe kunnen wij de routes volgen?
  Op de E-bike wordt de gekozen route bevestigd, dit werkt via het knooppunten systeem en is zeer eenvoudig. Op de route staan ook stopplaatsen en eetgelegenheden aangeduid.
 • Wat zijn de betaalmogelijkheden?
  Bij ons kan je zowel cash als met bancontact betalen. Ook het betalen met ecocheques is mogelijk.
 • Kan ik met Ecocheques betalen?
  Het is mogelijk om met Elektronische Ecocheques te betalen. Wij aanvaarden Sodexo, Monizze en Edenred.
 • Vanaf welke leeftijd kan er een E-bike gehuurd worden?
  Je kan een E-bike huren afhankelijk van de lengte van de persoon. De binnenbeenlengte dient minstens 70 cm te zijn voor de volwassen E-bike. Voor de kinder E-bikes dient de binnenbeenlengte minstens 58 cm te zijn. Dit is ongeveer vanaf de leeftijd van 6/7 jaar.
 • Kan ik ook een bakfiets of gewone fiets huren?
  Momenteel verhuren wij enkel E-bikes en hebben wij geen bakfietsen of gewone fietsen in de verhuur.
 • Is een helm verplicht op een E-bike?
  Een helm is niet verplicht op een E-bike tot 25km/u. Wij verhuren geen helmen omwillen van de hygiene. Je kan en mag altijd je eigen helm meebrengen om te dragen tijdens de rit. Wij raden het dragen van een helm aan.
 • Dient er een waarborg betaald te worden
  Er dient een waarborg betaald te worden van 50 euro per E-bike en 10 euro per accessoire. Deze dient cash ter plaatse gegeven te worden. Indien deze met bancontact betaald wordt zijn wij genoodzaakt een servicekost van 2 euro aan te rekenen.
 • Welke dagen kan ik een E-bike huren?
  Schoolvakanties: elke dag 7 op 7 Buiten schoolvakanties: elke dag behalve op maandag, TENZIJ maandag een feestdag is OF vanaf 8 personen kan je ook huren op maandag.
 • Kunnen wij E-bikes huren voor een eigen tocht?
  Ja, je kan onze E-bikes huren voor een eigen tocht/route te doen. Echter is er dan geen depannage service inbegrepen. Indien er toch een depannage moet gedaan worden, is de haal- en breng service van een nieuwe E-bike betalend. Op onze eigen routes is de depannage service inclusief, deze routes kennen wij en weten wij waar we wel en niet met de wagen geraken.
 • Is er depannage voorzien? Wat als we lekke band krijgen onderweg?
  Op onze eigen routes is de depannage service inclusief, deze routes kennen wij en weten wij waar we wel en niet met de wagen geraken. De te depanneren fiets wordt opgehaald en er wordt een nieuwe afgeleverd. Indien je onze E-bikes huurt voor een eigen tocht/route te doen. Is er geen depannage service inbegrepen. Indien er toch een depannage moet gedaan worden, is de haal- en breng service van een nieuwe E-bike betalend afhankelijk van de locatie.
 • Waar parkeren we de auto?
  Er zijn 6 parkeerplaatsen voor de deur. Ben je met een grote groep? Dan vragen we de auto's achter elkaar langs het huis te parkeren of probeer zo veel mogelijk samen te komen. Hebben sommige onder jullie zelf een fiets bij? Parkeer de wagen dan op de parking van KVK Wellen Houtstraat 35, 3830 Wellen. Van hieruit is het nog geen minuut fietsen tot bij ons.
 • Kunnen wij de E-bikes vervoeren of van op een ander startpunt vertrekken?
  Het is niet toegelaten de E-bikes zelf te vervoeren, ons concept is vertrekken bij ons. Indien je toch wilt vertrekken vanop een andere locatie dan dient er een meerprijs betaald te worden voor de haal en breng service.
bottom of page